Followers

29 Nov 2011

Twilight Breaking Dawn Sedot2~

Assalamualaikum~

ampa suma tgok tak lagi cita Twilight Breaking Dawn?
aku tgok da..leh tahan la cita dia..tp boring sikit.ok2,aku tak mau bagi review..satgi ampa spoil lak nak layan cita nie..hehe

nie aku bagi link download movie nie..
tak tau la clear ka tak..
sebab aku pon tak download lagi..

rasa macam malas lak nak download sbb da tgok kat wayang..
nie khas untuk ampa yang belom tgok..
yang da tgok pon tak dak masalah untuk download gak..
Enjoy~

1 ulasan:

covalimawati berkata...

wah ada breaking dawn di sini.. tp sy dah nonton.. seru kok :D

PSP Komuniti Blogger

PSP Komuniti Blogger