Followers

10 Feb 2012

Annoying Friends Remover Tools~

assalamualaikum~

hye suma..

ZZzzZZzz..

memang,aku tau..blog nie sunyi..
xpa2..wuwuwu
aku nk kongsi satu benda syiok nie..hehe..

-.-"
jgn pikiaq kotoq..aku nie baik..
cita dia cmni..aku ada housemate yang mmg annoying..
pastu dengan perasaan tensen + marah,aku pon perah otak mencari idea yang bernas untuk dijadikan bahan nak perkena@prank housemate aku nie supaya dia tak jadi seorang yg annoying..

so,masa tgah pikiaq,aku dapat la beberapa idea..
cekidauttt~

1. Berpakat ngan member len,pulaukan dia..wat macam dia tak wujud dlam umah tu..haha..kompom dia terasa gila2 pnya..

2. Bila dia tegor,jawab simple je..jawab "Ish,ish,ish".. setiap kali dia tanya apa2,jawab yg tu ja..haha..

3. Beli makanan banyak,yang paling penting ialah makanan kegemaran dia.. makan depan dia.. biar dia terliur..hahahaha


4. ramai2 pegi kat dia,pastu kentot kuat..biar dia rasa kena kentot lak..haha

5. Kalo keempat2 cara diatas tak berkesan,cuba cara nie.. Bila dia wat menda yang annoying,tampar dia kuat2..

6. Nie cara last.. tangkap dia,bogelkan... beli cengkerik kat kedai memancing,taburkan kat atas badan dia..haha

aku tak tergamak nak wat suma nie.. cadangan2 nie suma hanyalah imaginasi aku..
haha.. aku just nak nasihat dia ja.. bg dia sedar ckit yang orang tak suka dia..

Chillex~



wassalam~

3 ulasan:

GEMUKituMENARIK berkata...

amek pisau , asah dan pandang die dengan pandangan yang menakutkan .

(=

shahrul ™ berkata...

haha..kejam gilaa.. msti dia igt kita da jd gila

miranadia berkata...

perli2 jer....ataupun wat ayat sarkastik.haha

PSP Komuniti Blogger

PSP Komuniti Blogger