Followers

13 Sep 2011

WiFi Hack~

assalamualaikum..

elooo sumaa..nmpak tajok entry nie? dia tulih pa? wifi hack kn?
mmg,mmg aku nk ajaq ampa cmna nk hack wifi..hack WEP key..WPA key x expert lg..nnti da masta,guwa ajaq..haha

aku ajaq nie bukan pa,sja nk bg pendedahan ckit..ilmu nie..

kali nie,kita akan hack guna Beini 1.2.2 iaitu beini yg baru..
leh download kat cni.. 
-->>Download<<--

pastu,kita perlukan jugak pendrive..koman2 2GB da la...
pastu software untuk install Beini td kedalam pendrive..
leh download kt cni.. 
-->>Download<<--




ok,bila da ckup bahan2,leh la kita mulakan..

1 ) memula skali,cucuk pendrive ke laptop anda..pastu format pendrive tu..

2 ) run usb universal installer,dan install Beini 1.2.2 kedalam pendrive

3 ) pastu restart laptop dan masuk ke BIOS..setting BOOT kpada USB BOOT..

4 ) setelah selesai,laptop akan BOOT dr usb dan BEINI 1.2.2 akan Run dlm laptop ampa..




a. klik lambang botol susu 2




b. pastu klik YES

c. Beini akan detect wireless card dlm laptop kita..kilk yg atas skali 2 pastu klik next

d. klik scan

e. lepas scan, dah kluar nma2 wireless yg nk d hack, klik stop untuk stop scan

f. klik kt wireless mna yg nk hack pastu dia akan highlight..pastu klik next

g. klik advanced mode

h. klik capture, lepas tu klik fake auth (by force)

i. klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). lepas tu tutup kotak fake authentication with AP

j. tick kotak Auto Run. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Beacons, tunggu sampai 1,000 + lebih. lepas tu klik kotak Previous (All Stop!).

k. klik advance mode

l. klik capture. klik fake auth (by force)

m. klik access to information, klik start. tunggu sampai dia tulis Connected to (macam kat dalam gambar). kali ni tak payah tutup kotak ni.

n. klik Interactive 0841 (-2). tengok kotak kat kiri atas, tengok bahagian Data, tunggu sampai 10,000 + lebih. lepas tu klik kotak start crack

o. kalau dia keluar failed (gambar sebelah kanan), ampa boleh tunggu dia akan run sendiri atau ampa boleh klik stop crack, lepas tu klik start crack sekali lagi. guwa pilih stop dulu lepas tu start balik

p. kalo brjaya dia akn tulis key found.. angka dalam key found (............) tu la password wifi tu tapi ampa kena ambil angka ja, yang nie -> : xyah amek...


amacam? jadi x? kalo x jadi,tggl link ampa kt shoutbox..nnti aku try ajaq ampa yg mna x reti 2..

k,wslammmm...(^_^)

7 ulasan:

Yasmin ♥ berkata...

Amboii. ney mesty geng Anonymous ney . Hahah :D
btw, thanks kongsi mende ney :P
n jgn buat selalu . bahaye untuk pc/laptop anda :)

shahrul ™ berkata...

hahaa..xda la...i'm work alone..hahahah..pndai wat,pandai tggung risiko la..btw,thanks sudi sggah cni

Yasmin ♥ berkata...

Bagus bagus . hihi
:D

shahrul ™ berkata...

hack nie bila perlu ja..haha..jgn salah guna ilmu

DamaVK berkata...

ada risiko kah?? #konfius...

shahrul ™ berkata...

DamaVK : dont worry bro..tak ada risiko..selamat.. ^_^ lagipon kita bukan masuk sistem dia..kita cuma crack wep key dia je..try la dlu

Tanpa Nama berkata...

membaca seluruh blog, cukup bagus

PSP Komuniti Blogger

PSP Komuniti Blogger