Followers

10 Okt 2011

Cara cover kentut ketika di khalayak ramai~

Assalamualaikum~

berdasarkan tajuk kat atas tu,kompom ampa suma penah hadapi situasi camnih..kan3?
sebab aku pon penah..siap kantoi lagi..haha..tapi sekarang da tak kantoi sebab aku ada beberapa method yang leh dipraktikkan untuk meng'cover'kan kentut..
ilmu nie hanya boleh didapati bila anda bertapa selama 2 hari di dalam jamban tanpa makan dan minum..
aku berjaya harungi cobaan dan ujian suma tu..akhirnya aku dapat ilmu tu..
tapi takpa,aku nak share ngan ampa suma...Sharing is Hensem~


1 ) Apabila anda rasa nak terkentut,anda cari kawasan yang sesuai pastu duduk...bukak kasut pastu buat2 ada pasir dalam kasut sambil hentak2 kasut di lantai kuat..semasa hentak2 kasut,anda perlulah kentut sehabis mungkin..secara otomatiknya kentut anda dicover oleh bunyi kasut..


2 ) Semasa anda sedang berborak sakan dengan rakan2 anda,tetiba anda terasa nak terkentut.. dan firasat anda mengatakan kentut itu akan berbunyi kuat dan busuk..anda perlu bertindak pantas..anda buat lawak suam2 kuku kepada rakan2 anda,dan ketawa kuat2..semasa ketawa kuat2 tu la anda kentut..bila ada bau,anda wat muka selamber sambil teruskan ketawa..


3 ) Anda beraya di rumah marka dan ayah marka ada ( merangkap pak mentua ) pastu tetiba anda nak terkentut..caranya simple,anda teros kentut sesuka hati...ayah marka akan salute anda kerana lantang,yakin menyuarakan sesuatu dan tidak berselindung..sah2 ampa dapat kawen ngn anak dia disebabkan kentut...


4 ) Cara last,anda rapatkan punggung ke dinding pastu kentut slow2...kompom jadi~ disertakan dengan batuk yang kuat..


selamat mencuba~

p/s : sapa ikut nasihat aku tadi,mmg xtau la..hahahahahahah..tp mmg berkesan sbb da diuji terlebih dahulu.. =.="

3 ulasan:

Ungu Violet berkata...

adoyaiii...agak hampeh gak la..haha

budakijaupendek berkata...

haha
kentut jelah.
utk kesihatan yg baik gak.
kalo ditahan merana weii..

shahrul ™ berkata...

Ungu : wakakaka..kaedah nie mmg hampeh

budak ijau : kentut kna cover sikit..haha..kalo x,malu laa

PSP Komuniti Blogger

PSP Komuniti Blogger