Followers

8 Okt 2011

Cool USB gadget ~

Assalamualaikum~

selamat pagi sabtu yang LEMAU ( bg org yg keja...cisss )
penah tak korang rasa boring yang teramat2 bila buat kerja atau mengadap laptop/pc ??
sampaikan tak tau nak buat apa da..
kat sini ada beberapa cool usb gadget..
yang leh hilangkan boring..
enjoy~

1 ) Teddy Bear USB Drive
nampak macam kejam ja..haha..sumbat teddy bear kat usb..pehh
2) Aroma Teraphy USB Drive
USB yang akan berbau wangi bila connect kat usb hub..cool~
 3 ) USB Mini Fridge
peti ais yang muat stau air tin..haha..jadi la tu..guna usb ja..
 4 ) Shaking Hip USB
err,yang nie tak tau apa function..tp leh menghiburkan bila tengok ponggong bergoyang2..hehe
 5 ) Ninja Tool USB Drive
Usb drive yang berbentuk senjata ninja..sesuai untuk peminat naruto..haha
 6 ) USB Battery
bateri yang awesome..cas kat usb pastu leh guna untuk pa ja alat yang guna bateri..
 7 ) Fitness Rat USB
nie pon untuk hiburan..haha..tengok tikuih ( tikus laa.. ) kayuh basikal

 8 ) Arm Wrestling USB
sesuai la bila tengah boring atau stress..hahaha...gusti tangan
 9 ) Panic! Button
haaa,yang nie feveret aku..
berguna apabila di pejabat atau rumah..
bila tengah syok2 layan website TUTTTTT,pastu bos or mak/ayah datang,leh la tekan panic button nie..
secara otomatiknya aplikasi nie akan tutup website TUTTTT dan bukak file kerja..
maknanya tak kantoi la..
hehe..AWESOME~


sampai disini saja..hehe...

Wassalam~

7 ulasan:

Ungu Violet berkata...

haha..klazzz..:)

♥Putri ilyanie♥ berkata...

menarikla.. heee

shahrul ™ berkata...

kalo la ada jual..haha..nak yg panic button

haney berkata...

yg teddy bear tu kejam sgt. hihihi

budakijaupendek berkata...

suka tengok pelbagai jenis usb ni kan ?
hehe

meaw berkata...

kreatif gila kan idea depa :D

shahrul ™ berkata...

budak ijau : ada macam2 lg..hehe
meaw : tobat kreatif gilaaa..^_^

PSP Komuniti Blogger

PSP Komuniti Blogger