Followers

13 Okt 2011

Thursday tak Se-spontan yang dianggap ~

Assalamualaikum~

Arini aku datang lewat ke pejabat..sebab? 
sebab aku malas nak datang awal..malas nak tengok muka bos,muka staff lain..sebab? 
tak ada sebab..

cuba ampa suma nilai gambar kat bawah nie pastu buat kesimpulan : 


Majikan yang tak bertimbang rasa ( agak2,bos nie cina ka indon? konpius aku )


Majikan yang baik.. Bertimbang rasa..

So,yang manakah pilihan anda? anda lebih suka yang mana?
Pilih lah~



p/s : aku kena yang second..seb baik..haha

7 ulasan:

Rosalia berkata...

pilih yg bertimbang rse:D

Ungu Violet berkata...

pilih bos yg sempoi...hik

miratun madihah berkata...

yang kedua tu,bos memang baik,hehe

shahrul ™ berkata...

semua pilih bos yg baik..haha..gud2..tp susah nak dpt bos cmtu

budakijaupendek berkata...

mestilah yg bertimbang rasa ^^

shahrul ™ berkata...

Budak ijau : bukan budak ijau nk bos yg kejam ka? hahaha..

Nisa' berkata...

Kalau saya jadi bos, for sure saya jadi bos dalam gambar kedua tu ;)

PSP Komuniti Blogger

PSP Komuniti Blogger